Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Agnete Brinch

17. april - 17. maj 2020

Udstillingen er aflyst pga. COVID-19

Agnete Brinchasta Nielsen

KVINDER DER FORANDRER VERDEN

Agnete Brinch er optaget af modige, spændende og særprægede kvinder gennem tiden. Det er nulevende og afdøde rollemodeller, som vi kan spejle os i – kvindelige politikere, forfattere, billedkunstnere og religiøse personligheder, som alle beriger vores verden. Agnete Brinchs motivation er at formidle portrætter af rollemodeller, som i deres samtid trods alle odds opnåede anerkendelse og banede vejen for kommende generationer. Samt at formidle kvindens kraft - historisk og kunsthistorisk - både som model og rollemodel. Kunstprojektet bærer titlen "Kvinder der forandrer verden".

Hendes ambition som kunstner er at understøtte FN’s femte verdensmål: At fremme kvinders og pigers universelle rettigheder og muligheder. Agnete Brinch har blandt andet udstillet på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot med sine værker af historiske kvinder med eksempelvis et værk af Sigrid Undset og et helt nyt af Margrethe Vestager.

Udstillingen er i samarbejde med Grenaa Kunst- og Musikforening.

www.agnetebrinch.dk

Fernisering fredag den 17. april kl. 17.00 - 18.30.

 

Mølleri og udstilling er åben:

26. september - 22. november 2020

Kl. 13.00-17.00 fredag-søndag dog tirsdag-søndag i uge 42 (efterårsferien).

Kom og oplev møllen i drift hver søndag i sommertiden...

Gratis adgang til mølleriet og til udstillingerne.