Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

26. april - 27. maj 2018

Aoife Soden, glaskunstner

Aoifesatrialflutterbig

Function og disfunction 

Aoife Soden er irsk glaskunstner, bosiddende i Danmark. Fra 2013-2017 har hun været atelierleder på Glasmuseet i Ebeltoft.

Aoife interesserer sig for anvendelsen af glassets optiske og skulpturelle egenskaber. I sit arbejde er hun tiltrukket af det æstetiske ved det menneskelige legeme. Formerne og figurerne hun anvender er flydende og organiske. Menneskekroppens organer, der skildrer stress og angst, er skabt gennem en serie processer af hot sculpting, blæsning og støbning.

Hun producerer også et udvalg af funktionelle glasvarer. Hun koncentrerer sig her om at skabe enkle former, der tager inspiration fra skandinaviske designkoncepter. Hun bruger glassets optiske egenskaber og kombinationer af kontrastfarver til at skabe stykker, der fremhæver de optiske egenskaber og glassets naturlige skønhed som materiale.

Aoife har udstillet verden over - i Irland, Danmark, Kina, USA og for nylig som en del af Bulgarian Glass Biennial og Ireland Glass Biennial.

www.aoifesodenglass.com

Udstillingen er i samarbejde med Grenaa Kunst- og Musikforening.

www.grenaakunstogmusik.dk

 

Juleklip og Kunstner-julemarked

Juleklip søndag den 2. december kl. 10-16

Kunstner-julemarked lørdag den 8. og søndag den 9. december kl. 10-17

Mølleri og udstilling er lukket frem til 8. februar 2019