Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bifrost

13. september - 16. oktober

BIFROST - FOF’s kunstskole

Helle Majbritt Pedersen

Helle Majbritt Pedersen

Bifrost er en kunstskole under Folkeligt Oplysnings Forbund for udviklingshæmmede og har eksisteret siden 1995. Vi er 6 lærere tilknyttet – og vi underviser 3 ad gangen.

To lærere deler ugen imellem sig. De øvrige skifter, så de har fri hver 3. måned. Alle lærerne er uddannet på et kunstakademi eller noget tilsvarende.

Det giver mange fordele, at vi fordeler arbejdet på denne måde. Eleverne har forskellige favoritter blandt lærerne og får mulighed for at få en varieret vejledning. Da vi alle er udøvende kunstnere, har vi brug for frie perioder til at arbejde med vores eget udtryk eller afholde kurser og foredrag. Endvidere giver det os mulighed for selv at tage på kurser eller dygtiggøre os på anden vis.

I respekt for elevens eget udtryk afholder lærerne sig fra at arbejde på elevernes billeder eller give specifikke løsningsmuligheder. I stedet forsøger lærerne at belyse de problemer, den enkelte elev måtte have på en alsidig og nuanceret måde, så eleven selv er i stand til at foretage sit kompetente individuelle valg.

www.bifrostart.dk

Fernisering fredag den 13. september kl. 17.00-18.30

 

Mølleri og udstilling er åben:

13. september - 17. november 2019

Kl. 13.00-17.00 fredag-søndag dog tirsdag-søndag i uge 42 (efterårsferien).

Kom og oplev møllen i drift hver søndag i sommertiden...

Gratis adgang til mølleriet og til udstillingerne.