Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bodil Damgaard

7. februar - 8. marts 2020

Bodil Damgaardwp 001467

OM STREG OG FARVE

For Bodil Damgaard er motivet afgørende for billedet, og det er med til at bestemme, om billedet bliver sirligt eller groft, eller hvilket format det får. Denne udstilling skal dokumentere, hvordan hun ser på noget og danner billede ud fra motivet. Det endelige udtryk bliver resultatet af samspillet mellem motivet, maleren og billedet. Ligheden med motivet kan være mere eller mindre tydelig, men billedet skal have fået sin egen karakter.

Det kan sammenlignes med en samtale - der er motivet, og der er maleren, og der er billedet. Samtalen kan være vellykket, interessant, kedelig eller en hel masse forskelligt, men i de bedste stunder skal billedet blive det bedste, endelige resultat. Stregen er Bodil Damgaards vante billedsprog, men nu er kuløren kommet til. De seneste arbejder er en række farvearbejder. I denne udstilling vises blandt andet en række små malerier, som kan ses i sammenhæng som en serie, men som også skal kunne klare sig hver for sig. I ophængningen vises hvordan.

Udstillingen er i samarbejde med Grenaa Kunst og Musikforening.

www.bodildamgaard.dk

Fernisering fredag den 7. februar kl. 17.00 - 18.30.

 

Mølleri og udstilling er åben:

17. april - 20. september 2020

Kl. 13.00-17.00 tirsdag-søndag samt helligdage.

Kom og oplev møllen i drift hver søndag i sommertiden...

Gratis adgang til mølleriet og til udstillingerne.