Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Henrik Godsk - Igor Nodari

14. august - 20. september 2020

Essenza Duoudstilling

Henrik Godskimg 0113

Henrik Godsk - billedkunstner og Igor Nodari - designer

ESSENZA //

Duoudstilling med billedkunstneren Henrik Godsk (f. 1975) og designeren Igor Nodari (f. 1987). På udstillingen mødes billedkunst og design i en stedsspecifik totalinstallation, der inddrager rummenes arkitektur og etablerer et æstetisk rum for refleksion. Duoen repræsenterer to forskellige verdener, men deres visuelle sprog, der trækker på modernismen og konstruktivismen, er åbenlyst relaterede, ligesom de begge er optaget af at skære ind til benet og søger essenser i deres æstetiske undersøgelser.

Henrik Godsk bor og arbejder i Flauenskjold i Nordjylland. Han debuterede på Kunstnernes Påskeudstilling i 2002, blev medlem af Billedkunstnernes Forbund i 2005 og har modtaget støtte fra Statens Kunstfond flere gange. Han har udstillet på museer, kunsthaller og udstillingssteder i ind- og udland. Hans værker er repræsenterede i private og offentlige samlinger.

Igor Nodari er oprindeligt fra Italien, men flyttede til Danmark i 2007. Han bor i Brønderslev og har værksted i Dybvad i Nordjylland. Han har indenfor de seneste år markeret sig som en af de mest markante unge designere i Danmark og har været rigt omtalt og repræsenteret i magasiner som bl.a. RUM MAGAZINE og ARK JOURNAL. Han vandt Danish Design Awards i efteråret 2019 som den bedste up-coming designer i Danmark. www.nodari.dk

Kurator Rasmus Fischer

Fernisering fredag den 14. august kl. 17.00 - 19.00.

Åbningstale af filosof Morten Albæk.

Nodari 2

 

Mølleri og udstilling er åben:

26. september - 22. november 2020

Kl. 13.00-17.00 fredag-søndag dog tirsdag-søndag i uge 42 (efterårsferien).

Kom og oplev møllen i drift hver søndag i sommertiden...

Gratis adgang til mølleriet og til udstillingerne.