Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kathrine Barbro Bendixen - Henning Bendixen

18. oktober - 17. november

2 x GENERATIONER - 2 x MATERIALER - 2 x BENDIXEN

Kathrine Barbro Bendixen - designer og hendes farfar, Henning Bendixen - møbelsnedker, udstiller for første gang sammen.

Kombinationen af Hennings detaljeorienterede miniaturemøbler i træ og Kathrines lamper formet af ko-tarme giver et indblik i et unikt univers på kanten mellem kunst og design. Værkerne udstråler en glæde ved materialer og formgivning, udtrykt på meget forskellig vis.

2019 10 18 Kathrine Barbro Bendixen Insideout Highres

Kathrine (f.1991) er uddannet designer i 2016 fra Design Academy Eindhoven i Holland. Hun har siden sit afgangsprojekt arbejdet med tarme fra køer, lam og grise og udviklet en kollektion af lamper, hvor de tabubelagte tarme bliver sat i en overraskende æstetisk kontekst. Hun har udstillet i London, Venedig, Milano og Holland.

2019 10 18 Henning Bendixen Stol

Henning (f.1927) er uddannet møbelsnedker med sølvmedalje i 1947. Som snedker og senere hen som indehaver af Bendixen Møbler i Grenaa, har han levet med og også selv formgivet møbler. Denne passion har udviklet sig til en produktion af miniaturestole, hvor oplægget er lånt fra nogle af de ypperste danske møbelklassikere. Alt er håndlavet, selv værktøjet, for at kunne færdiggøre detaljer som flettede sæder, hjul m.m.

www.studiokbb.dk

Udstillingen er i samarbejde med Grenaa Kunst- og Musikforening.

Fernisering fredag den 18. oktober kl. 17.00 - 18.30.

 

Mølleri og udstilling er åben:

13. september - 17. november 2019

Kl. 13.00-17.00 fredag-søndag dog tirsdag-søndag i uge 42 (efterårsferien).

Kom og oplev møllen i drift hver søndag i sommertiden...

Gratis adgang til mølleriet og til udstillingerne.