Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kirsten og Mogens Mønsted

23. april - 24. maj

Ved besøg i møllen skal du vise gyldigt Coronapas for COVID-19 test eller vaccination.

Mogensmoenstedimg 0511

Mogensmoenstedimg 0516

Kirstenmoenstedimg 6283

 

SAMSPIL 

Kirsten Mønsted viser olie på lærred under temaet Råhed og Styrke/Blidhed og Ro. Musikken, poesien og ordene er en væsentlig inspiration til Kirsten Mønsteds billedunivers. Ofte vælger hun at arbejde tematisk, hvor samspillet mellem former og farver varierer i kraft og styrke. Billederne har altid en titel og er ofte vedhæftet et digt. Måske kan man tale om farvesymfoniske elementer i et maleri, ligesom et musikstykke kan fremmane farver – og et digt kan udtrykke farve såvel som musikalitet. 

Mogens Mønsted viser raku brændt keramik og bronzeskulpturer. Leret er Mogens Mønsteds foretrukne materiale og han har bygget sin egen raku ovn. Endvidere eksperimenterer han med forskellige brændingsmetoder, som giver tilfældige, rå og naturlige jordfarver. Han arbejder også med skulpturel formgivning – bronze, som kombineres med granit, jern, træ og keramik. Råmaterialet er ting fundet i naturen – pinde, rødder, bark, plantedele, frugter m.m. Et samspil mellem mennesket og naturelementer, der formes og bearbejdes til skulpturer, som fortæller nye historier fra bl.a. sagn, myter og eventyr. 

Udstillingen er i samarbejde med Grenaa Kunst- og Musikforening. 

www.monsteds.dk

 

 

Mølleri og udstilling er åben:

23. april - 5. september 2021

Kl. 13.00-17.00 tirsdag-søndag samt helligdage.

Kom og oplev møllen i drift hver søndag i sommertiden...

Gratis adgang til mølleriet og til udstillingerne.