Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

10. august - 9. september 2018

Kunstnergruppen Hallofoten - Hardy Brix, Annette Fausø, Bøje Prejsler Hansen, Anne Østergaard

UDTRYK

Kunstnergruppen Hallofoten består af Hardy Brix, Annette Fausø, Bøje Prejsler Hansen og Anne Østergaard. Vi har gennem flere år fundet gensidig inspiration og fælles arbejdsro på rejser og ophold på forskellige residenser, f.eks. Kunstnerhuset i Svolvær på Lofoten og i Sønderho på Fanø, hvor vi har været mange gange.

Hardy Brixmonotopi Iceprint

Hardy Brix har gennem en årrække fulgt klimaudviklingen på rejser til Arktis og har dokumenteret landskabet i akvarel og olie. Hardy har på det seneste på Statens Værksteder arbejdet med print, lavet aftryk af forskellige naturmaterialer, som bliver indfarvet med akvarel sammen med papiret. Der kan også opstå et positivt og negativt aftryk af samme motiv.

www.hardybrix.dk

Annettefausoeimg 0888

Annette Fausø maler motiver og kompositioner både af figurativ og somme tider mere abstrakt karakter. Annettes synsvinkel på et motiv kan være interiører, som med deres hjemlighed og almindelighed minder beskueren om, at hverdagen har sin egen skønhed: Blomsterbuketten på kommoden og arbejdsrummet i Kunstnerhuset på Fanø, eller landskaber og planteverdenen som den opleves på cykel- og vandreture. Altid med farven og lyset i fokus både i maleriet og i akvarellerne.

www.annettefausoe.dk

Boejeprejslerhansen20171108 135906

Bøje Prejsler Hansen har gengivet oplevelsen af den verden, der befinder sig under havets overflade i olie på lærred. Desuden har Bøje arbejdet med forenkling af den mangfoldighed af motiver, som findes lige uden for døren i naturen. Hans rejser rundt i verden giver koloristisk stærke billedmæssige udtryk.

www.bojehansen.com

Anneøstergaardakvarel 1438 C

Anne Østergaard maler akvareller i Lofoten når lyset vender tilbage i det tidlige forår. Kvæg og heste, som afgræsser engene ved Brabrand Sø lægger krop til sommerhalvårets akvareller. At sidde ude, mens svalerne flyver, myggene bider og regnen pludselig vælter ned, er en glæde og en forhindring på samme tid, når man er akvarelmaler. Gode akvareller lyser og bærer øjeblikket i sig.

www.anne-oestergaard.dk

            

 

 

Juleklip og Kunstner-julemarked

Juleklip søndag den 2. december kl. 10-16

Kunstner-julemarked lørdag den 8. og søndag den 9. december kl. 10-17

Mølleri og udstilling er lukket frem til 8. februar 2019