Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ole Grøn - Søren Wullum

16. maj - 16. juni

2019 05 16 Ole Groen Malerliv Ved Norsminde 1

Ole Grøn, kunstner

Ole Grøn har været en ”tegnedreng” lige fra den første dag hans hånd kunne holde om en blyant. Hans mor sendte en af hans tegninger ind til Ude og Hjemme’s tegnekonkurrence og den blev ugens tegning. Sådan startede hans professionelle karriere – som 7 årig. Der er mange veje ind i billedkunstens verden, og Ole Grøn gik ikke igennem hverken akademier eller censurerede udstillinger. Han valgte at trampe sin egen sti med tegning og maleri. Hans naivistiske stil giver ham mulighed for at fortælle og fortolke historier om stort og småt i menneskelivet.

www.olegroen.dk

2019 05 16 Soeren Wullum

Søren Wullum, skulptør

Søren Wullum laver skulpturer der bedst kan betegnes som tilhørende humorismen. Den er kendetegnet ved kunst, hvor mennesker er i centrum og hvor værkerne intuitivt vækker positive følelser hos beskueren. Han bruger ofte værkernes titler som medspiller og de er umiddelbart nemme at forstå. De fremstår typisk meget farverige. Inspirationen findes i hverdagens mange paradokser. Humor er et fantastisk virkemiddel i kunsten og mellem mennesker.

www.wullum.dk

Udstillingen er i samarbejde med Grenaa Kunst- og Musikforening.

Fernisering torsdag den 16. maj kl. 17.00 - 18.30.

 

 

 

Mølleri og udstilling er åben:

13. september - 17. november 2019

Kl. 13.00-17.00 fredag-søndag dog tirsdag-søndag i uge 42 (efterårsferien).

Kom og oplev møllen i drift hver søndag i sommertiden...

Gratis adgang til mølleriet og til udstillingerne.